Some thought of mine


Kenapa mengapa saat aku dekat dengan MU, ramai yang menjauh dariku?

Mereka seakan memperlekeh perubahanku ke arah MU.



Sungguh aku tahu beza kan mana baik mana buruk.


Sungguh aku tahu beza antara haq dan batil.



Tapi kenapa bukan mereka?


Aku perlu kekuatan itu ke arah MU.


Walaupun it seems like no support from my surrounding.


Which makes me feel very very sad.



Afterall, i have you.


ALLAH.


Muhammad Rasulullah.


=)

blurp blurp by eiffelish lover

Pengakhiran?


"Kawan aku sebulan je aktif berblog bagai. Lepas tu blog tinggal je. 
Tak ada apa pun yang diupdate."


Teringat kata-kata tu.
Pada masa itu, seakan mencebik dan reply dengan bangga.




"Ceh tu kawan hang, bukan aku. Aku rajin hapdet okay."


Oh wait.
What was the last post all about?
When was the last update?



22.08.2013 




Okayyy~~~~
Aku mengaku aku dah lama tak update blog.
Berhabuk sudah. Mungkin orang pun dah bosan. Entah siapa yang baca pun tak tahu la.


Maaf seribu kali maaf.
Diri ini terlalu sibuk.


Jadual yang terlalu padat?


Atau masa yang terlalu singkat?


Namun diri terasa hina kerana tak dapat mengurus masa dengan baik.


Well, we have been given 24 hours though.
Tapi still tak cukup?


Jujur, bukan buat apa-apa pun.



Melagha je lebih. Allah.



Maka dengan ini, aku mengisythiharkan, blog ini akan diupdate. 



"Patience is not only sitting and waiting. It is foreseeing. It is looking at thorn. It is seeing the rose. Looking at the night and seeing the day. And no doubt that moon needs time to be full."



Quoted.


Senyum.
blurp blurp by eiffelish lover