Kesian.

Assalamualaikum cantik dan handsome. (``~,^)

Disebabkan aku mengejar masa dan masa makin melarikan diri, so here is a little updates for me. At least berupdates, hiks. 

I'm just missing my free time very much. Rindu nak bergelak sakan dan bersenang-lenang. But for this whole semester, everything is a mess. Banyak gilos program, banyak gilos benda nak dikejar, banyak gila benda nak di-catch up. 

And yes, maintaining the academic is a part of it. No matter what, academic comes the first. 

Oh PALING PENTING, ALLAH jangan LUPA! 
DIA juga pengatur segala-galanya. Luangkan masa untuk dia, insyaAllah cukup masa kita.


Oh ye, back to main point. Here is the show. Feel free to watch and laugh. Hahaha! Trust me, you will laugh.




Zapin ada, tarian melanau ada, tarian cina ada. Nak mende lagi? Hahahahahahahahahahahah.
Till then, adios nervosa~

blurp blurp by eiffelish lover

Bosan

Pada suatu hari, aku menjerit dengan tiba-tiba. Kawan-kawan tanya kenapa.

Aku diam. Aku tak jawab.

Aku baring atas benda ni. Nak panggil apa ni? Almari? Iye kan je la.



Atas ni, aku tepuk-tepuk tangan. Kawan-kawan cakap aku gila. HAHA!
Sebenarnya aku bosan.
Nyanyi sudah. Makan sudah. Semua pun sudah.
Duk mengadap nota banyak-banyak, aku pun jadi bingung.

Terdengar orang jerit-jerit kemudian ketawa dengan kuat. Oh ye mereka pun macam aku?
Why not? #susah betul kalau dah bosan sangat

Apa lagi, novel dengan blog je pilihan aku.


p/s  atau mungkin aku kena sertai buat macam adik aku ni?


pp/s  oh perhaps, no, just thank you.
blurp blurp by eiffelish lover